Ons korte film project LONDO is geselecteerd voor de filmcompetitie van de Avond van de Almeerse Film. Hiervoor moeten we voor 8 september ons doel behalen middels crowdfunding via Cinecrowd.

Het verleden komt naar boven, wanneer Lianna naar Indonesië afreist om haar opa’s laatste wens in te willigen.

  • Project:           Londo
  • Type:              Korte Film Fictie
  • Genre:             Drama, Bovennatuurlijke
  • Duur:              15 minuten

De FilmToko is niet vreemd van Crowdfunding. In 2013 hebben we met succes de korte film Perjalanan via Cinecrowd gerealiseerd. Het huidige project LONDO, gaan we dit keer weer filmen in Nederland en Indonesië. Het wordt een korte film over familie, historie en mysterie.

We zijn op naar een scenarioschrijver, die affiniteit heeft met bovenstaande. Enige kennis van de geschiedenis van Indonesië is gewenst. Het scenario wordt ontwikkelt in samenwerking met de regisseur die ook het verhaal heeft bedacht.

De periode voor het realiseren van het scenario is per direct tot en met september. We zoeken iemand die kan werken onder tijdsdruk.

Woon je in of nabij Almere dan is dat een plus, maar geen vereiste.

Ben jij onze schrijver en wil je onderdeel worden van Londo? Stuur dan een mailtje naar create@filmtoko.com met CV . Voor meer informatie kijk op http://www.cinecrowd.com/londo & http://www.facebook.com/filmtoko.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *